Sortownia i magazyn, Węgry

Płytki Fortelock zastosowano również podczas renowacji pomieszczeń sortowni i magazynu urzędu pocztowego. Ten materiał został wybrany ze względu na wytrzymałość, szybką instalację i łatwą konserwację. Po podłoże poruszają się wózki widłowe, które przemieszczają poszczególne paczki. Na trasach komunikacyjnych zalecone było podklejenie płytek do podłoża, by były jeszcze bardziej odporne na wysokie obciążenie. Oryginalnym podłożem były płyty betonowe.

Szczegóły realizacji
RealizacjaPomieszczenia sortowni i magazynu urzędu pocztowego, Węgry
LokalizacjaHUN
Powierzchnia400 m2
Zastosowany materiałFortelock ECO Black
Rok realizacji2017

Niestety, brak komentarzy. Poniżej możesz napisać własny komentarz.

    Dodaj komentarz

    Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

    Czy jesteście Państwo zainteresowani? Napisz do nas…